Volleybal Wageningen

Maandagavond recreanten volleybalcompetitie

 

aanloop8.jpg

In Wageningen zijn drie volleybalverenigingen actief:

 

 

Deze volleybalverenigingen spelen competitie en zijn daarvoor aangesloten bij de NeVoBo. Hierdoor zijn deze verenigingen totaal anders qua opzet dan onze stichting. De stichting Volleybal Wageningen biedt alleen recreantenvolleybal. Hier is de stichting in gespecialiseerd en is uniek in haar aanbod.

Er zijn teams die op de maandagavond spelen én die via een volleybalvereniging meedoen aan de officiële NeVoBo-competitie. Dit betreft dan veelal teams die niet meer willen trainen maar daarvoor liever een avond extra een wedstrijd spelen.

Deze teams geven wij de gelegenheid om op de maandagavond mee te doen. Voor de reguliere volleybalverenigingen geeft dit dan weer de mogelijkheid om deze teams te behouden voor de vereniging. Bovendien spaart het de vereniging zaalhuur omdat ze minder trainingsfaciliteiten hoeft aan te bieden.

Ook kunnen deze verenigingen hun recreanten laten inschrijven voor de maandagavondcompetitie naast de veelal vaste trainingsavond.

Door het unieke, andere aanbod, kan de stichting een extra toegevoegde waarde voor de bestaande verenigingen leveren, die daardoor voor hun leden een passender aanbod kunnen bieden.

 

Voor meer informatie over deze unieke samenwerkingsmogelijkheden:  

Mies van Breeschoten

email.

tel. 06-11060546

 

samenwerking

Nieuws

 

CORONAPROTOCOL

Ook in onze sporthal "de Aanloop" gelden in verband met de corona maatregelen een aantal beperkingen in het gebruik ervan. 

Deze staan vermeld in het Coronaprotocol Volleybal Wageningen dat speciaal hiervoor is opgesteld. 

Alle contactpersonen van de teams hebben dit ontvangen en als het goed is aan alle spelers doorgegeven. 

Mocht je het niet hebben ontvangen of kwijt zijn, het staat ook op deze internetsite vermeld onder de tab "Cororonaprotocol". 

Mocht tijdens een controle blijken dat we ons niet aan de corona maatregelen houden, dan kan ons de toegang tot de sporthal worden ontzegd. 

HOUDT JE ALS SPELER DUS AAN DIT CORONAPROTOCOL! 

 

KROKETTENTOERNOOI

18 januari 2021.

 

GEEN VOLLEYBAL

14 december 2020.

28 december 2020. 

 
 
 
 
What do you want to do ?
New mail